На Кіровоградщині реалізовується освітянський шведсько-український проект

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Новоукраїнській об’єднаній територіальні громаді на Кіровоградщині реалізовується черговий шведсько-український проект. Цього разу методичну допомогу щодо реалізації процесів децентралізації отримали освітяни громади. 

Пише сайт міськради.

Учора, 24 січня, відбувся перший семінар для працівників міського відділу освіти, який провели експерти SKL International Айдер Сеїтосманов та Войтек Мархлевський (представник Польщі), у рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка децентралізації в Україні», що здійснюється з метою надання допомоги у впровадженні реформи децентралізації влади та забезпечення її довгострокового впливу шляхом вдосконалення місцевого самоврядування та надання послуг.

Тематика проведеного семінару стосувалась: підтримка об’єднаної територіальної громади у становленні нової освітньої функції та оптимізації шкільної мережі,  вивчення досвіду, у тому числі і закордонного, підтримка становлення освітньої функції в ОТГ, зокрема підготовки методичних рекомендацій, зразків документів та проведення семінарів-тренінгів, створення та підтримка «Help Desk» з питань децентралізації та фінансування освіти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар