Графік нового тролейбусного рейсу у Кропивницькому планують “підтягувати” до часу прибуття столичного Інтерсіті

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому планують запустити рейс тролейбусного маршруту №9, графік руху якого буде зручним для пасажирів столичного потягу “Інтерсіті”.

Про це Першій електронній повідомив начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун.

“Хочемо під столичний експрес запустити рейс тролейбусного маршруту. Поки що вивчаємо це питання. З 25 січня 9-ка відновить свою роботу, але під вечірній потяг, який відправляється опівночі, він працювати не буде. Ми плануємо це зробити ближче до кінця лютого, оскільки є дуже багато організаційних моментів. Потрібно продовжувати вечірню зміну механіка, медика і обслуговуючого персоналу”, – розповів Олександр Вергун.

Наразі за інформацією керівника КП “Електротранс” Олександра Луценка, у Кропивницький прибуло 16 з 20 нових “рогатих”. Затримка із їх транспортуванням сталася через поломки тягачів і складні погодні умови.

Нагадаємо, 10 жовтня у системі публічних електронних закупівель “Prozorro” відбувся аукціон, яким було визначено переможця у тендері на поставку 20 нових тролейбусів у Кропивницький – ТОВ “ДУОТРАНС” з Дніпра. Підприємство виграло тендер з пропозицією 79 млн 785 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар