Педагоги ОТГ на Кіровоградщині не платитимуть за медогляд

Начальник відділу освіти Новоукраїнського міськвиконкому Тетяна Стратонова звернулась до Новоукраїнського міського голови Олександра Корінного  із клопотанням про можливість оплати із міського бюджету медичних послуг, пов’язаних із проходженням педагогічними працівниками медичного огляду.

Про це повідомляє сайт Новоукраїнської міської ради.

Проконсультувавшись із головним лікарем Новоукраїнської ЦРЛ Ігорем Шилінським та дійшовши згоди щодо переліку послуг, які підлягають оплаті, Олександр Корінний ініціював перед депутатами міськради розгляд питання про виділення коштів на їх оплату.

Депутати підтримали рішення про виділення майже 50 тис. грн. на відповідні цілі, тож тепер педагоги зможуть безкоштовно пройти лабораторні дослідження в санепідемстанції, здати кров на аналіз та зробити флюорографію.

Тож, завдячуючи співпраці міського голови Олександра Корінного, головного лікаря Новоукраїнської ЦРЛ Ігоря Шилінського, начальника міського відділу освіти Тетяни Стратонової та підтримки депутатського корпусу міської ради – жодної гривні на медогляд  із власних кишень освітяни не витратять. Все, що необхідно для його проходження працівниками– медична книжка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар