Реєстраторам двох міськрад на Кіровоградщині тимчасово заблоковано доступ до реєстраційних справ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із початку минулого року при Міністерстві почала діяти Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. За 2016 рік спеціалістами було розглянуто понад 1000 звернень, половина з яких – задоволена. У Кіровоградській області впродовж року від населення надійшло 30 скарг.

«Якщо говорити про роботу Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації у Кіровоградській області, впродовж минулого року від населення надійшло 30 скарг у порядку, передбаченому статтею 37 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також дев’ять скарг у порядку, передбаченому статтею 34 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», – повідомив під час звітної прес-конференції заступник начальника юстиції Олег Потьомкін.

За результатами розгляду скарг було прийнято рішення щодо тимчасового блокування доступу до Єдиного державного реєстру двом реєстраторам у зв’язку з порушеннями порядку реєстрації.

«На Кіровоградщині двом нотаріусам тимчасово заблоковано доступ до реєстраційних справ. Це реєстратори Кіровоградської та Олександрійської міськрад. Порушення стосувалися порядку і терміну розгляду заяв», – додав Олег Потьомкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар