Двоє чоловіків із Кропивницького борються за титули найкрасивіших за версією “Viva!”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На сайті журналу “Viva!” стартувало інтернет-голосування за звання найкрасивіших людей року за версією “Viva!”.

Серед учасників – два уродженця Кропивницького гуморист Антон Лірник та хореограф Олександр Лещенко.


Anton-LirnikАнтон Лірник

Слави і популярності шоумену, акторові, сценаристові, письменнику, телеведучому, гумористу, резиденту Comedy Club, учаснику «Дуету імені Чехова» не позичати. Але Антон не спочиває на лаврах і не задовольняється колишніми заслугами. Він один з членів журі «Ліги сміху». Минулого року Лірник знявся в серіалі «Кандидат», виконав головну роль у виставі «Чоловік нарозхват». А ще він зі своєю дружиною Мариною готується стати татом. І це – головна тема для його радості. І гордості.


300x200_877529Олександр Лещенко

Талановитий танцюрист, креативний хореограф, Олександр Лещенко невтомно шукає нові грані в мистецтві танцю. Кожна його постановка – це новаторство, експеримент. Він не боїться братися за масштабні постановки (танцювальне шоу «Майданс»), бере участь і перемагає в телевізійних танцювальних проектах ( «Танцюють всі», «Танці з зірками»). Але головне досягнення Олександра – це балет «Форсайт», який він заснував і котрим керує в спільно з дружиною, хореографом Ліною Верес. У минулому році з нагоди 10-річчя колективу було представлено театралізоване танцювальне шоу «Саквояж». Видовище вражаюче!

Голосування триватиме ще 56 днів.

Переглянути всіх учасників можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар