На Кіровоградщині зареєстровано майже 15 тис. переселенців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Станом на 12 січня на території Кіровоградської області обліковано 14921 вимушених переселенці (9689 сімей). З них 5019 осіб працездатного віку, 3319 дітей, 708 інвалідів, 5875 пенсіонерів. Найбільше переселенців проживає у містах Кропивницький і Олександрія.

Про це Першій електронній повідомила радник Мінсоцполітики у Кіровоградській області Валентина Кулачко.
 
“За заявами вже проведено 2747 перевірок і складено акти обстеження житлово-побутових умов. Кількість осіб, відносно яких комісією прийнято рішення щодо припинення соціальних виплат – 149, в т. пенсій-129.
У результаті різні види соціальних виплат призначено 10178 переселенцям та 139 особам триває призначення. Відмовлено у поновлені виплат – 1332 людям. Переважна причина відмов – надання переселенцями недостовірної інформації про свої реальні прибутки і заощадження (депозити в банках), а також довготривала відсутність за місцем реєстрації”, – розповіла Валентина Кулачко.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар