У Кропивницькому з території багатоквартирного будинку більше тижня не вивозять сміття

У Кропивницькому з території багатоквартирного будинку по вул. Будівельників уже більше тижня не вивозять сміття, хоча за планом його мали вивезти ще цієї суботи.

До редакції Першої електронної звернулася мешканка будинку.

«Гори побутових відходів розтягуються собаками і розносяться вітром. Нам нема куди виносити сміття, тому що вже третій день  баки є переповненими. Собаки постійно розтягують сміття по території двору», – розповідає жителька будинку Олена.

Перша електронна звернулась до начальника управління житлово-комунального господарства міста Кропивницького Віктора Кухаренка, який пообіцяв вирішити цю проблему:

«Територія цього будинку відноситься до ЖЕО №1. Я дам доручення Світлані Ковальовій (начальник ЖЕО №1 – ред.) розібратись із цим питанням негайно».

мусор

У Кропивницькому є: проблеми (які можна вирішити) і родзинки міста (якими варто пишатись). Ще одна серія публікацій Першої електронної, у якій журналісти розповідатимуть для вас і про вас.

Зрозумілим є те, що журналіст працює для свого читача. Але у рутині днів ми забуваємо, що все можна вирішувати не самотужки, а звернутись за допомогою до засобів масової інформації. Якщо у вашому дворі уже третій місяць випускає аромати колектор і на це ніхто не реагує. Якщо вас кидають із кабінету в кабінет “безкоштовної медицини”. Повідомляйте нам і ми разом запитаємо у відповідального, чому так відбувається. Перша електронна буде проводити журналістські розслідування про те, що вас турбує.

Контакти редакції:

099 441 39 14, 067 520 10 70

e-mail: persha.kr@gmail.com

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар