Найкращі підрозділи поліції Кіровоградщини отримали подяки від керівництва

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Підрозділи поліції Кіровоградщини, які найкраще спрацювали у минулому році, отримали від керівництва відомства Подяки. Заохочення начальникам відповідних колективів вручили на розширеній нараді за підсумками роботи 2016 року, яка відбулася 11 січня в обласному главку.

Подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення охорони публічної безпеки та порядку, високі показники в оперативно-службовій діяльності та справі боротьби зі злочинністю отримали Знам’янський і Гайворонський відділи та Онуфріївське відділення поліції.

Продовжилося засідання наради підбиттям результатів роботи служб та підрозділів Головного управління Нацполіції області за 12 місяців минулого року в цілому.

Особливу увагу присутні приділили питанням всебічного розгляду заяв, повідомлень та звернень громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких злочинів, майнових кримінальних правопорушень, а також іншим напрямкам оперативно-службової діяльності та проведенню профілактичної роботи.

Загалом завдяки вжитим заходам протягом 2016 року поліцейськими було викрито понад 3350 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення, у тому числі більше 880 зловмисників, які раніше скоювали злочини.

1 (29) 2 (22) 3 (15) 4 (8) 5 (6)

Сектор комунікації

поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Найкращі підрозділи поліції Кіровоградщини отримали подяки від керівництва

  1. Не знаю як там верхні командіри, а патрулюючі по вулицям мобільні поліцейські групи добросовісно виконують свої обов’язки. Молодці!

Коментарі заборонені.