У Кропивницькому хлопчик втік із лікарні, аби знайти свою бабусю

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 10 січня, близько 19:00 на 102 зателефонував мешканець обласного центру і повідомив, що до нього на вулиці Лелеківській підійшов невідомий хлопчина і попросився переночувати.

“Екіпаж 117 миттєво прибув за вказаною адресою. Яким же було здивування патрульних, коли вони впізнали хлопчика – вихованця Центру соціальної реабілітації дітей. Охоронці порядку неодноразово навідувались в цей заклад, аби навчити малечу правилам безпечної поведінки на дорозі. Хлопчик зрадів такій зустрічі і розповів патрульним, що втік з дитячої обласної лікарні, де проходив лікування.

Інспектори перевірили – близько 18-ї години на 102 надійшла інформація про зниклу дитину з лікувального закладу. 10-річний хлопчик зізнався патрульним, що мріяв знайти свою бабусю, тож відправився на її пошуки до найближчого селища. Маленький знайда так розчулив патрульних, що ті відвезли його до торгівельного центру і купили йому солодощів, потім доставили до міського відділу поліції, де на нього вже чекали представники Центру соціальної реабілітації дітей”, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Патрульні дякують небайдужому громадянину за оперативну інформацію. І закликають містян одразу телефонувати 102, якщо хтось потребує допомоги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому хлопчик втік із лікарні, аби знайти свою бабусю

  1. Навіть немає що сказати. Добре, що все жобре закінчилося, однак дуже шкода хлопчину. Він заслуглвує на люблячу родину. Де ж ділася його бабуся?

Коментарі заборонені.