Юний скрипаль з Олександрії виступив із Національним ансамблем солістів «Київська камерата»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: Газета "День"

Концерт класичної музики у виконанні талановитих дітей України в передріздвяний день або на День Святого Миколая вже став доброю традицією. Третій рік поспіль центр культурних ініціатив «Responsible future» (Відповідальне майбутнє) проводить заходи, де на одній сцені виступають діти й відомі митці. Перед Новорічними святами Центр організував різдвяний концерт класичної музики за участю талановитих дітей України «Різдвяна палітра», що відбувся у м.Києві.

Пише сайт Олександрійської міськради.

Cеред дев’яти юних учасників заходу був олександрійський талановитий скрипаль, учень музичної школи Артур Чорний, який у листопаді на Всеукраїнському дитячому музичному конкурсі пам’яті П.І.Чайковського отримав премію Гран-Прі та був запрошений представниками Центру на відповідний концерт.

Артур виступив з музичним номером разом із Національним ансамблем солістів «Київська камерата».

Це не єдиний здобуток юного музиканта: у свої 12 років він має багато перемог на престижних Всеукраїнських і Міжнародних музичних конкурсах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар