Майор із Кропивницького очолив поліцейський відділок на Донеччині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нового начальника Лиманського відділок поліції представив особовому складу заступник начальника Нацполіціі в Донецькій області Сергій Матвійчук. Ним став майор поліції Корольов Андрій Валентинович.

Андрій Валентинович народився в 1981 р в Кропивницькому. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2003 р на посаді оперуповноваженого Кропивницького міського відділу Управління МВС. У 2014 р переведений на Донеччину, де був призначений на посаду заступника начальника Приморського районного відділу Маріупольського міського управління.

Сергій Матвійчук зазначив, що про принцип роботи поліції – служити і захищати, і завдання нового керівника, вирішити проблеми підрозділу, налагодити його ефективну роботу і якісну взаємодію з населенням, а колектив повинен в цьому допомогти.

Андрій Корольов, у свою чергу подякував за довіру і, не втрачаючи часу, перейшов до справи. Він озвучив особовому складу свої вимоги в роботі і висловив упевненість, що серед особового складу багато досвідчених фахівців, готових плідно працювати і гідно виконувати свої службові обов’язки.

Його попередник, майор поліції Дмитро Дмитрієв, який очолював відділення з червня 2015 року, продовжить службу в Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

IMG_1598

IMG_1600

IMG_1601

Поширити:

Залишити коментар:

коментар