Автопарк техніки рятувальників у Кропивницькому поповнився спеціальним автомобілем

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому автопарк техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення поповнився новим спеціальним автомобілем.

Із метою належного та своєчасного виконання завдань за призначенням Державна служба з надзвичайних ситуацій України передала до Управління ДСНС у Кіровоградській області автомобіль марки «Mitsubishi L-200».

6 січня начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк передав спеціальний транспортний засіб до аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Даний автомобіль планується використовувати для забезпечення оперативного прибуття особового складу піротехнічного розрахунку аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління до місць виявлення вибухонебезпечних предметів та транспортування спеціального майна і спорядження. Комплектація спецавтомобіля включає автомобільну лебідку, переносну радіостанцію, сигнально-гучномовний пристрій та кунг.

Цей оперативно-піротехнічний автомобіль відповідає усім сучасним вимогам, має економний розхід палива, високу маневреність і сприятиме посиленню готовності АРЗСП Управління ДСНС в області до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події.

DSC_0046 DSC_0029 (1) DSC_0018

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар