Працівники Нацполіції Кіровоградщини вкотре стали донорами крові

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські провели акцію з донорства крові. Обласну станцію переливання крові у Кропивницькому відвідали півсотні працівників поліції майже з усіх підрозділів та служб. Лише за один день на безоплатній основі вони здали близько 25 літрів крові. Скористатися нею зможуть всі ті люди, які матимуть у цьому потребу.

Зранку біля реєстратури медичного закладу вишикувалася довжелезна черга. До того, як приступити до маніпуляції зі збору крові, донорам необхідно пройти процедуру реєстрації та здати аналізи.

Далі поліцейські за запрошенням лікарів один за одним заходять до спеціального медичного блоку. Після зробленої доброї справи, повертаються до виконання службових завдань. Серед донорів – працівники підрозділів управління Нацполіції області та двох територіальних органів. Більшість із них відвідують цей медзаклад досить часто, оскільки необхідність у такій допомозі пацієнтам, за словами медичних працівників, є завжди.

“Ми дуже вдячні поліцейським за чуйність і відповідальне ставлення. У святкові та вихідні дні, на жаль, у лікувальних закладах значно зростає потреба у продуктах крові. Адже під час відпочинку громадяни не рідко отримують травми. Так само потребують переливання хворі гематологічного відділення дитячої обласної лікарні, пологові будинки, лікарні швидкої допомоги. Знайти донорів у період свят іноді досить важко, а втрачені хвилини можуть коштувати людям життя. Ми дякуємо правоохоронцям за те, що відгукнулися на наше прохання, прийшли і здали кров”, – говорить головний лікар Кіровоградської обласної станції переливання крові Сергій Кіба.

3 (13)

«Протягом минулого року наші працівники здавали кров багато разів, – розповідає шеф поліції області Сергій Кондрашенко. – Окремі акції проводили централізовано, ставали донорами для хворих діток, учасників АТО, постраждалих під час дорожньо-транспортних пригод та тяжко хворих, які опинялися у складній ситуації і не мали змоги швидко знайти потрібну групу крові. Важливо, що наша допомога завжди «прибувала» вчасно. Бути причетним до спасіння життя – це не лише особлива місія, а й завжди хороші відчуття. Ми бажаємо людям, які зараз борються з хворобами, якнайшвидше одужати, а всім іншим – якнайчастіше робити добрі справи».

1 (27)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар