Путін з Кіровоградщини змінив прізвище заради iPhone 7

У листопаді цього року заступник голови українського «Приватбанку» Олег Гороховський анонсував незвичайну рекламну акцію. Установа взяла на себе зобов’язання подарувати iPhone 7 тим жителям Росії і України, які змінять свої «огидні» прізвища до кінця року. Серед списку прізвищ виявилося і те, що належить російському президенту – Путін.

Про це пишуть на сайті MacDigger.

30 грудня 2016 року Гороховський підвів підсумки конкурсу: iPhone 7 отримав в подарунок мешканець с. Клинці Кіровоградської області на ім’я Вадим Путін.

«Підводжу підсумки акції з очищення карми для людей з прізвищами Сталін, Берія, Чикатило, Путін… Вітаю Вадима Об’єжчика (в минулому Вадим Путін) з новим прізвищем і новим iPhone 7», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

putin-new-3

Гороховський заявив, що його здивувало те, скільки людей ходять «з прізвищем, одне проголошення якого у більшості людей викликає огиду». Згідно з наведеною ним статистикою, в країні живуть 113 Путіних, 45 Берій, 24 Сталіна і 11 Чикатило (а також 4 людини, чиє прізвище пишеться через «е»: Чекатило).

Читайте також: Скільки у Кропивницькому потрібно працювати, щоб купити iPhone 7

Поширити:

Залишити коментар:

коментар