Міськрада Кропивницького “переїхала” на новий сайт

скріншот з сайту

З 1 січня 2017 року міська рада Кропивницького запустила свій оновлений офіційний сайт.

Наразі вся інформація, яка була розміщена на старому сайті, доступна у розділі “Попередня версія сайту“.

Як розповів Першій електронній головний спеціаліст відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення міськради Юрій Сташенко, оновлений сайт вже остаточно запущено, у оперативному режимі триває перенос усієї інформації зі старої версії.

“Ми переносимо інформацію у оперативному режимі, в робочий і неробочий час. До сьогоднішньої дати ми все перенесли зі старого сайту, зараз додаємо нову інформацію по черговості та по пріоритетам”, – повідомив Юрій Сташенко.

Головний спеціаліст відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення міськради розповів Першій електронній, що у відомстві приймають зараз повідомлення від виконавчих органів та читачів про якісь недопрацювання чи помилки на сайті і відразу виправляють їх.

Крім того, за словами Юрія Сташенка, нова версія сайту міської ради кардинально відрізняється від попередньої тим, що зручно адаптується для перегляду на планшетах та смартфонах. Також на оновленому сайті доступнішою і в зручному форматі буде викладена вся публічна інформація від виконавчих органів міськради.

Начальник відділу по роботі зі ЗМІ міськради Сергій Якунін у свою чергу розповів, що всі новини від прес-служби міської ради будуть публікуватись вже на новому сайті.

Новий сайт міської ради Кропивницького доступний за посиланням www.kr-rada.gov.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар