Кропивничанам розповідали, як безпечно провести новорічні свята

Сьогодні, 28 грудня, працівники Служби порятунку завітали до жителів мікрорайону Олексіївка у Кропивницькому, щоб провести роз’яснювальну роботу з приводу правильного використання електричних приладів та систем опалення  для обігріву житла.

Взимку громадяни масово використовують електричні прилади та системи опалення  для обігріву житла. Тож лише неухильне дотримання правил пожежної безпеки при користуванні ними є запорукою спокою та здоров’я людей, які ними користуються. Фахівці рятувальної справи при спілкуванні з мешканцями міста пояснили основні принципи та правила пожежної безпеки.

Зважаючи на те, що незабаром Новорічні свята, актуальними питаннями, на яких зосереджували увагу рятувальники, були також правила безпеки під час використання піротехнічних виробів. Для того, щоб люди усвідомили необхідність дотримання правил безпеки, рятувальники привели статистику виникнення загорань по всій Кіровоградській області.

Рятувальники мають надію, що їхня робота допоможе громадянам поновити правила пожежної безпеки у пам’яті, а також вжити заходів по усуненню недоліків у власних оселях. Крім цього, кожному зі співрозмовників залишили інформаційну листівку з номерами екстрених служб.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар