В Олександрії визначили найрозумніших учнів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно в Олександрії закінчився міський етап шкільних олімпіад з 18 навчальних предметів – української мови та літератури, біології, математики, німецької мови, інформатики, історії, географії, фізики, трудового навчання, російської мови та літератури, хімії, інформаційних технологій, англійської мови, іспанської мови, астрономії, екології, правознавства та економіки.

Про це говориться на сайті Олександрійської міської ради – повідомляють Олександрійські новини.

Учні усіх з шкіл міста боролися за першість у знаннях в рамках ІІ (міського) туру всеукраїнських шкільних олімпіад. Найбільшу кількість призерів місту дали вчителі ліцею інформаційних технологій (165 призерів), НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» (108 призерів) та ОНВК (ЗНЗ І-ІІ ступенів № 17 – ліцей) (58 призерів).

Всього призерами стали 594 учні, а на обласному етапі олімпіад наше місто представлятимуть 193 переможці. ІІІ (обласний) етап шкільних олімпіад пройде у січні-лютому 2017 року, а поки що учні наполегливо готуються до цієї відповідальної події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар