Кропивничани долучилися до благодійної акції «Привітаймо воїнів разом!»

З 5 по 25 грудня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва, спільно з Громадською ініціативою «Армія SOS», УДЮТ «СІЧ» та ГО ТІМО «Відкриті двері» проводила благодійну Новорічну акцію «Привітаймо воїнів разом!».

В рамках акції відбувався збір необхідних для воїнів речей, а у відділі мистецтв діяла благодійна виставка-розпродаж, кошти від якої, а саме 1000 грн будуть використані на потреби бійців, що знаходяться в зоні АТО. В рамках бібліопроекту «Креативна середа», який відбувся 21 грудня, пройшов благодійний концерт «Музичний оберіг-захисникам!».

Організатори акції висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до акції: художниці Світлані Хавроненко, яка вже вкотре надає свої роботи для розпродажу; бібліотекарям Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського за яблука для військових; учасникам благодійного концерту: вихованцям клубу спортивного бального танцю «Діамант», музиканту Ігорю Юрченку, вокальним дуетам “Fellings”, Сергію Компоту Копотієнку, Андрію Енді Денисенку та команді січовиків «Лісові чортики»; представникам церкви – священикам Афанасію та Євгенію з Соборного храму Благовіщення Пресвятої Богородиці та Спасо-Преображенського Собору; голові обласного Товариства сприяння обороні України Титенок Надії Мустафіївні; Мірошніченко Ніні, а також всім, хто допоміг анонімно, за продукти харчування і подарунки для військових.

Кошти, подарунки, привітальні листівки, обереги, продукти передані волонтерам Громадської ініціативи «Армія SOS».

Натільні хрестики та іконки були передані представнику Кіровоградської організації «Разом ми Сила» Тетяні Олександрівні Сила та направлені добровольцям «Правого сектору» і тяжко-пораненим бійцям у місто Дніпро.

unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар