Поліцейські Кіровоградщини викрили чоловіка під час здійснення незаконної порубки дерев

Житель міста Знам’янка спиляв близько десятка акацій та ясенів, спричинивши матеріальні збитки на суму більше ніж на 14 тисяч гривень. За такі дії чоловікові загрожує до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лісопосадці неподалік одного з сіл району невідомий спилює дерева. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«Прибувши на місце пригоди, працівники поліції побачили чоловіка, який, використовуючи бензомоторну пилку, вчиняв незаконну порубку дерев та декілька вже спиляних великих дерев породи «Ясен» та «Акація», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Як пояснив 35-річний знам’янчанин правоохоронцям, дерева він збирався використовувати у власному господарстві.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка лісу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар