Перспективний план об’єднання Олександрії з 44 селами залишили без змін

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 грудня, депутати облради відмовились змінювати Перспективний план формування територій громад Кіровоградської області у пункті, який стосується Олександрійської громади.
Ініціатором внесення змін до Перспективного плану була депутат облради і заступниця міського голови Олександрії Людмила Давиденко.

Вона пропонувала не об’єднувати Олександрію з Головківською, Андріївською, Ізмайлівською, Приютівською, Комінтернівською, Бандурівською, Войнівською, Косівською, Костянтинівською, Лікарівською, Недогарківською, Протопопівською територіальними громадами.

За це рішення проголосували лише 29 депутатів.

Нагадаємо, декілька десятків мешканців Олександрії приїхали сьогодні, 23 грудня, у Кропивницький пікетувати ОДА. Містяни виступають проти об’єднання Олександрії з 44 селами, як це передбачено за Перспективним планом об’єднання територіальних громад.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар