На Кіровоградщині правоохоронці затримали чоловіка при спробі дачі їм хабара

За 1 тисячу доларів США чоловік намагався домовитися з поліцейськими, щоб вони відпустили вантажівку з лісом, на який відсутні будь-які документи. Затримали його співробітники Управління захисту економіки в Кіровоградській області та прокуратури області.

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконної заготівлі та реалізації деревини, оперативники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції та слідчі обласної поліції проводили процесуальні заходи. Поліцейські зупинили автомобіль, завантажений деревиною, який виїхав з території товариства, що проходить по справі та направлявся до м. Фастів.

Читайте також: На Кіровоградщині поліцейські викрили найбільшу за останніх 10 років групу «чорних» заготівельників деревини

Щоб поліцейські не здійснювали перевірку документів та вантажу, а також “закрили очі” на факт правопорушення, один із фігурантів запропонував хабара.

unnamed (7)
Про дану подію було повідомлено керівництво підрозділу, працівників прокуратури Кіровоградської області та територіального відділу внутрішньої безпеки.

У подальшому працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ під процесуальним керівництвом слідчих прокуратури Кіровоградської області за сприянням працівників відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ НПУ затримали 46-річного хабародавця.

unnamed (9)

unnamed (8)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар