Маловисківський депутат-”радикал” продасть рідній міськраді дорогого вугілля майже на 200 тисяч

фото tiroz.org

У Малій Висці відділ освіти, молоді та спорту міськради закупить вугілля у фірми депутата міськради від Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це пише Центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Маловисківської міської ради Кіровоградської області та ТОВ «Веста» підписали 19-го грудня 2016 року договір на поставку вугілля. Дану інформацію можна знайти на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro». Згідно умов договору фірма-постачальник зобов’язується, в строк до 31 грудня цього року, поставити 53 тонну вугілля марки АМ (13-25) отримавши за це оплату в розмірі 198,75 тис. грн.. Вартість однієї тонни вугілля,відповідно, складає 3,75 тис. грн..

Зазначимо, наразі це далеко не найвигідніша ціна для вугілля даної марки. Для прикладу, на декілька днів раніше відділ освіти Вознесенської РДА Миколаївської області підписав договір на поставку вугілля аналогічної марки за ціною 3,6 тис. грн.. Також 19-го грудня договір на поставку вугілля марки  АМ (13-25) за ціною 3,3 тис. грн. підписала Тростянецька РДА Вінницької області, а вже наступного дня, виклавши 3,4 тис. грн. за тонну, аналогічне паливо закупила Арцизька міська рада Одеської області.

Лише два тижні тому, 6 грудня, ТОВ «Веста» підписало подібний договір на поставку вугілля відділу культури і туризму Маловисківської РДА.

За даними аналітичної платформи YouControl та держреєстру ТОВ «Веста», належить підприємцеві Вячеславу Залєсному – власнику ТОВ «Топливо МВ» та депутату Маловисківської міської ради Володимиру Діордіці. Останній, окрім поставки вугілля отримує дохід від діяльності ще 6 сільськогосподарських підприємств. До ради Діордіца потрапив як перший кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка.

Нинішній керівник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Маловисківської міської ради Алла Шпак також брала участь у минулорічних місцевих виборах, балотувавшись до вищевказаної міської ради від партії «Наш край».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар