На Кіровоградщині поліцейські продовжують «наступ» на ігровий бізнес

Наприкінці минулого тижня в обласному центрі правоохоронці задокументували діяльність 5 букмекерських контор та ігрового салону. Вилучене обладнання направлено для проведення експертиз. Триває досудове слідство.

Працівниками слідчого управління поліції області спільно з Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч1.ст203-2 Кримінального кодексу України «заняття гральним бізнесом» у місті Кропивницький було проведено 6 санкціонованих обшуків.

В результаті поліцейськими задокументовано діяльність гральних закладів, які через мережу Інтернет надавали послуги населенню у сфері грального бізнесу. Виявлено та вилучено 44 одиниці комп’ютерної техніки, 35 телевізорів, на яких транслювалися спортивні події, на які приймалися «ставки», квитанції про сплату гри клієнтами, 9 одиниць комп’ютерної техніки, флеш-карти, грошові кошти у сумі понад 10 тисяч гривень, записи щодо прийому коштів у клієнтів.

У кримінальних провадженнях тривають слідчі дії. Якщо вину організаторів «грального бізнесу» буде доведено, їм доведеться сплатити на користь держави штраф у розмірі більш, ніж півмільйона гривень.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар