На Кіровоградщині 700 безробітніх пройшли безкоштовні курси англійської мови

Близько 700 безробітних громадян виявили бажання пройти онлайн навчання з опанування англійської мови.

Однією з таких вимог, які сьогодні виставляють роботодавці до претендентів на зайняття вакантних посад, є знання англійської мови.

«Віднедавна служба зайнятості, завдяки соціальному проекту з вивчення іноземних мов «Skills Academy», має можливість надати всім охочим безробітним  безкоштовно вивчити англійську мову», – зазначила Вікторія Бернікова, начальник відділу профнавчання обласного центру зайнятості.

Слід зазначити, що «Lingva.Skills» – це єдина в Україні національна безкоштовна інноваційна онлайн-система, яка дозволить якісно та професійно вивчити англійську мову у відповідності до міжнародних стандартів. Онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв’язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання. Зазначений курс враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.

У рамках зазначеного соціального проекту шукачі роботи, у т. ч. учасники АТО та члени їх сімей, внутрішньо переміщені особи, мають можливість вивчити англійську мову, що сприятиме прискоренню адаптації та підвищенню їхньої конкурентоздатності на ринку праці, збільшенню можливості отримати гідну роботу чи відкрити власну справу.

Загалом упродовж трьох місяців реалізації даного проекту на Кіровоградщині більш ніж 700 осіб виявили бажання пройти онлайн навчання.

Громадяни, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та мають бажання пройти безкоштовне онлайн навчання англійській мові, можуть звертатися до центрів зайнятості за місцем перебування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар