Кропивницькі поліцейські привітали малечу з днем Святого Миколая

Передати іграшки та солодкі подарунки для дітей традиційно прийшли добре знайомі їм гості – начальник поліції області Сергій Кондрашенко разом із колегами: керівником Управління захисту економіки в області ДЗЕ НПУ Андрієм Кумейським та очільником поліції охорони в області Володимиром Луньовим. 

Їх цього дня вихованці чекали з нетерпінням.

Враховуючи те, що святковий концерт, до якого нині закінчують підготовку малята, запланований на понеділок, у старшій групі тривала репетиція. Наймолодші з вихованців просто гралися і відволіклися, лише коли побачили на порозі правоохоронців.

«Про візит гостей дітям сказали зранку, хоча від того не меншим є «сюрприз», – розповідає головний лікар Будинку дитини Петро Пастух. – Це важливо, бо малюки завчасно домовляються, хто розповідатиме вірш, а хто співатиме пісеньку. Для них таке спілкування особливо приємне, а ще вони знають, що поліцейські завжди їм привозять подарунки, а тому і радіють наперед.»

Очікування малечі, як завжди, цілком справдилися. Два новенькі мотоцикли, вісім машинок для хлопчиків і дівчаток, шість плигунців та іграшкові звірята індивідуально для кожного малюка, які поповнили ігрові кімнати, а також пакунки з цукерками, створили ту саму особливу і чарівну атмосферу свята і хороший настрій.

«Ми щиро радіємо, що сьогодні побували тут, привітали діток з Миколаєм, передали від нього подарунки і знову побачили їх веселими та щасливими. Скажу відверто, не випадково прибули сюди раніше на цілий день. Нехай святкують довше і відчувають, що їх люблять і вони потрібні, усі ми про них дбаємо, тому що вони – наші діти» – розповідає шеф поліції області Сергій Кондрашенко.

Подякувавши за теплу зустріч та імпровізований концерт і щирість, поліцейські ненадовго попрощалися з малечею, адже цей день лише розпочинає низку веселих Новорічних та Різдвяних свят, на які вони вже отримали запрошення від дітей.

За матеріалами СК поліції Кіровоградської області

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Поширити:

Залишити коментар:

коментар