У Кропивницькому для державних виконавців пройшов святковий концерт

Ілюстрація minjust.ru/

За ініціативи Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області вчора, 16 грудня, було організовано святковий концерт з нагоди Дня державного виконавця. Урочисті заходи відбулися на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка.

Про це повідомляє Головне управління юстиції у Кіровоградській області.

На урочистостях були присутні представники обласної влади, які привітали державних виконавців із професійним святом.

«Ваша робота є надзвичайно важливою у становленні правового поля нашої демократичної України. Приємно усвідомлювати, що працівники державної виконавчої служби Кіровоградської області – це команда, яка здатна вирішувати завдання та приймати правильні рішення. Дозвольте побажати Вам наснаги, терпіння, енергії, а вашим сім’ям – добробуту та затишку», – привітав державних виконавців перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, а також вручив їм грамоти за відповідальне ставлення до виконання власних професійних обов’язків та захист конституційних прав громадськості.

Із привітальним словом виступив також начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул:

«Півтора роки, які минули разом з Вами, для мене є незвичайними, тому що я бачив, як Ви самовіддано віддавалися виконанню своїх професійних обов’язків. Не дивлячись на економічні негаразди, Ви чесно та відкрито виконуєте свою професійну місію. Бажаю Вам здоров’я і, звичайно, матеріального статку».

На урочистий концерт були запрошені державні виконавці, які наразі не працюють, але впродовж багатьох років сумлінно виконували свою роботу. Незважаючи на те, що на цей час вони знаходяться на заслуженому відпочинку, їх досвід продовжують використовувати ті спеціалісти, які працюють у сфері судового виконання рішень сьогодні. Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській області за сприяння обласної організації Союзу юристів України почесними грамотами було нагороджено державних виконавців, які значну частину свого життя віддали роботі в органах державної виконавчої служби.

Варто відзначити, що під час заходу не були забуті й ті працівники, які захищали недоторканість української держави. На жаль, деякі з них загинули. Їх пам’ять була вшанованою хвилиною мовчання. Після завершення офіційної частини присутні могли насолодитися святковим концертом за участі артистів гурту «Єлисавет-ретро».

Фото Головного управління юстиції у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар