Сьогодні у Кропивницькому презентують українсько-польську художнью виставку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

16 грудня о 13.00 в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського у відділі мистецтв відбудеться відкриття художньої виставки творчих робіт викладачів і студентів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та педагогічного університету у Кракові «Співдружність культур: Україна – Польща», де частиною  експозиції є роботи, які привезли польські викладачі Кінга Лапоть-Дзерва та Малгожата Каршмаржик.

Захід проводиться у рамках Міжнародної науково – практичної конференції «Мистецький освітній простір у контексті формування сучасної парадигми освіти». Серед тем запропонованих для обговорення: тенденції розвитку міжнародної й вітчизняної мистецької освіти в умовах глобалізації та інтеграції, духовно – творчі основи виховання мистецтва, історичний досвід становлення і розвитку мистецької освіти.

Конференція  стане гарною  подією у нашому місті, долучивши фахівців до обговорення проблем та  змін у мистецькій освіті.

Захід відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар