Уже завтра «Жадан і Собаки» приїдуть у Кропивницький

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 грудня гостро-соціальний ска-панк проект «Жадан і Собаки» відвідає Кропивницький в рамках всеукраїнського #ПСИхотуру.

Музиканти обіцяють презентувати нові пісні з останнього альбому “Пси” та виконати найпопулярніші композиції з попередніх альбомів.

Уже відомий план перебування Сергія Жадана і “Собак” у Кропивницькому 15 грудня 2016:

17:30 спілкування з письменником в обласній бібліотеці для юнацтва (колишня ім.Бойченка) вул. Декабристів, 6/15. Вхід вільний.

18:00 відкрита прес-конференція “Сергій Жадан про соціальне мистецтво” (там же). Вхід вільний.

19:00 ПСИхотур “Жадан і Собаки” у Fusion club (навпроти, вул. Дворцова 17/7). Вхід 100 грн.

Квитки можна придбати тут:

– вул. Дворцова, 12 (звертатися за телефоном 099 441 39 14)
– Магазин “Music brend”, вул. Велика Перспективна, 10
– Каса театру ім. М.Кропивницького,
– Каса кінотеатру “Зоряний”, вул. Велика Перспективна, 27
– Піцерія “Челентано”, вул. Велика Перспективна, 66/44

А також за телефонами:

099 441 39 14
066 819 95 76
050 513 48 55.

15536749_1253707978056898_1293093916_o

Навесні цього року «Жадан і Собаки» видали четвертий студійний альбом “Пси” – сприйнятий слухачами і критиками як підйом на принципово новий рівень розвитку колективу. Інтенсивна робота над релізом тривала близько півроку. Запис і зведення відбувалися на п`яти різних студіях Києва та Харкова. Над мастерингом працювала команда легендарної студії «Abbey Road» в Лондоні. Десять треків, вражаюче різної проблематики, концептуально обєднані питанням вибору між страхом та любов’ю. Музичні критики схвально оцінили альбом та охарактеризували його як “Біблійно-безкомпромісний та апокаліптично жорсткий як за змістом, так і за якістю звучання”.

Направду, весь 2016-й рік став для гурту винятково успішним і насиченим: «ЖіС» встигли окрім альбому створити саунтрек до фільму «Любові стане на всіх»; спробували себе в екстравагантній постановці «Тичина, Жадан і собаки» режисерки Нью-Йоркського театру «La mama» – Вірляни Ткач; відіграли на більшості масштабних фестивалів країни – таких як Бандерштат, ЗАХІД-фест, Імпульс, Razomfest та інші; двічі зібрати повні зали найкращих столичних клубів – Atlas і Sentrum.

Власне, така інтенсивна зайнятість після виходу альбому і спонукала «ЖіС» завершити рік всеукраїнським туром, напередодні старту якого, музиканти оприлюднили абсолютно нову композицію «Ракети». Сергій Жадан коментує: «Пісня вийшла ліричною та серйозною водночас. Місцями вона звучить дещо меланхолійно, але любов і надія перемагають. Аналогічні настрої притаманні усій актуальній концертній програмі. Ми вкотре вирушаємо в тур оскільки нам важливо говорити про час, в який ми живемо, про країну, яку ми любимо, з людьми, чиї увага та реакція для нас завжди багато означає».

Варто зазначити, що за «ЖіС» невипадково закріпився статус гурту з дуже активною громадською позицією – традиційно їх поїздки включають соціальну (благодійну складову). На цей раз кожен концерт ПСИхотуру стане частиною великої акції «Подаруй Саші зустріч із мамою», метою якої є допомогти мамі українського політичного в`язня з Криму – Олександра Кольченка – відвідати його. Під час виступів та супутніх заходів відбуватиметься збір коштів та різноманітні масові акції підтримки Сашка. (Нагадаємо, що Олександр наразі відбуває в незаконне увязнення в Росії з вироком 20 років суворого режиму).

Окрім концерту, в обласній бібліотеці для юнацтва (колишня ім. Бойченка, вул. Декабристів, 6/15) о 18:00 відбудеться відкрита прес-конференція «Сергій Жадан про соціальне мистецтво», присвячена старту ПСИхотуру, під час якої представники ЗМІ та усі бажаючі зможуть поспілкуватися з учасниками проекту «Жадан і Собаки» та зможуть долучитись до акції підтримки українських політвязнів.

У рамках #ПСИхотуру «ЖіС» відвідають 15 міст України: Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Вінницю, Полтаву, Кропивницький, Дніпро, Кременчук, Кривий Ріг, Запоріжжя, Маріуполь, Одесу, Чернівці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар