У Кропивницькому обговорюватимуть твори претендентів на здобуття премії Є. Маланюка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 грудня о 16.00 у краєзнавчій залі (третій поверх) наукової бібліотеки імені Д.Чижевського обласна організація НСПУ разом з бібліотекою проводять публічне обговорення творів, висунутих цієї осені на здобуття премії Обласної літературної премії імені Євгена Маланюка.

“Обласна літературна премія імені Євгена Маланюка чи не щороку викликає найбільше (в порівнянні з іншими обласними) розмов і суджень. 15 грудня о 16.00 у краєзнавчій залі (третій поверх) наукової бібліотеки імені Д. Чижевського обласна організація НСПУ разом з бібліотекою проводять публічне обговорення творів, висунутих цієї осені на здобуття премії. В розмові візьмуть участь автори творів-номінантів, члени журі, науковці, літературні критики, лауреати минулих років, читачі. Запрошуємо вас долучитись до розмови”, – повідомив Першій електронній голова облорганізації Національної спілки письменників України Василь Бондар.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар