Як міськрада вітатиме маленьких кропивничан із новорічними святами

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нoвopічні свята у Кpoпивницькoму стартують 19 гpудня нa плoщі пеpед міськoю paдoю. Цього дня тут відкриється мобільна резиденція Святого Миколая, а всі його колеги з’їдуться на свято на новенькому тролейбусі – одному з двадцяти одиниць електротранспорту, закуплених цьогоріч для обслуговування пасажирів в обласному центрі.

Як повідомила сьогодні, 13 грудня, під час прес – конференції у міській раді керуючий справами виконкому Альвіна Бондаренко, свято Миколая розпочнеться о 16.00.

Пише сайт міськради.

Цього дня діти можуть розраховувати на солодкий подарунок від Святого Миколая за проявлений талант. На гостей свята очікує цікава концертна програма.

А 18 ялинок на площі перед міською радою прикрасять власноруч виготовленими прикрасами учні кропивницьких шкіл. Крім того, у центрі міста буде споруджений справжній “Різдвяний вертеп”, де кожний охочий зможе зробити фото на згадку.

Жодна дитина у Кропивницькому не може бути обділеною увагою – це принципова позиція міського голови Андрія Райковича. Тож на відкриття новорічного свята запрошені діти усіх пільгових категорій, а о 15.00 свої подарунки отримають малюки, чиї батьки не повернулися з фронтів АТО.

А от головна ялинка області засяє вогнями 23 грудня. За інформацією начальника відділу культури і туризму Анни Назарець, ігрова програма для дітей розпочнеться на площі Героїв Майдану о 16.30. А об 17.00 на гостей свята очікує концерт і магія запалення новорічної ілюмінації на центральній ялинці. Цього року, відзначила Анна Назарець, на кропивничан очікує відразу декілька приємних сюрпризів. На центральній площі Кропивницького буде розгорнуте справжнє казкове містечко з 14-ти дерев’яних будиночків, де кращі ресторатори міста пригощатимуть усіх різноманітними смаколиками. Святкова торгівля триватиме тут аж до 9 січня.

24 грудня – у Кропивницькому традиційний передсвятковий ярмарок, де можна буде придбати усе необхідне до новорічного столу.

Святковий настрій пануватиме не тільки в центрі міста, а й у мікрорайонах. На це звернула увагу під час прес – конференції начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна. Усі 17 ДЮКів обласного центру готують яскраві новорічні програми для дітей за місцем проживання і велику допомогу у цьому їм надають депутати міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар