Бібліотека запрошує маленьких кропивничан на тиждень інтелектуального дозвілля

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 12 по 18 грудня 2016 року.

13 грудня о 14:30 запрошуємо всіх бажаючих у відділ підліткового читання на обрядовий калейдоскоп «Привітання й побажання на свята веселі», що відбудеться напередодні Андріївського вечора. Ви познайомитеся з цікавими народними обрядами та візьмете участь у дівочих ворожіннях та ігрових сценках.

13 грудня  о 14.годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Створення новорічної листівки он-лайн».

З 14 по 19 грудня запрошуємо всіх маленьких читачів завітати до відділу дитячого та сімейного читання та взяти участь у заходах,  присвячених Дню Святого Миколая.14 грудня о 10 годині 30 хвилин відбудеться перегляд лялькової вистави «Чудотворцю Миколай, ти усіх оберігай», а 13 годині 45 хвилин – майстер – клас «АРТ-ялинка».

18 грудня об 11 годині спільно з Кіровоградською федерацією з настільного хокею буде проводитися пізнавально-розважальний ігровий турнір «Магія спорту».

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар