Багатодітна мама з Олександрії підозрюється у вбивстві новонародженої доньки

Багатодітна мама з Олександрії Оксана Савельєва підозрюється у вбивстві своєї третьої дочки.

Наприкінці жовтня жінка вдома народила дитину. Про свою вагітність нікому не говорила. Після пологів Оксані стало погано, і чоловік викликав швидку допомогу. Наступного дня дитя померло в лікарні. Експертиза показала, що у дівчинки черепно-мозкова травма. Щоб зняти з себе всі підозри Оксана Савельєва погодилася пройти тест на поліграфі.

У студії “Стосується кожного” – історія  Оксани Савельєвої та результати дослідження на детекторі брехні.

Як повідомляє “Моя Олександрія”, подія трапилася 31 жовтня. За попередніми даними, 35-річна олександрійка народила дитину вдома і кинула в коробку. Через деякий час у жінки відкрилася післяпологова кровотеча. Чоловік викликав швидку. Лікарі, що приїхали, встановили – у пацієнтки недавно були пологи, але вона заперечувала це.

Несподівано в коробці почувся шум і лікарі знайшли там дитину. Новонароджену дівчинку і маму відвезли в пологовий будинок. За життя немовляти боролися, проте в той же день дитина померла.

Як показала експертиза, у дитини встановили закриту черепно-мозкову травму і кровотечу з пупкових артерій. Крім того, немовляті після пологів не очистили носоглотку, через що дитина знаходилася у стані асфіксії.

Мотиви породіллі залишаються невідомими. Є інформація, що дитина народилася в туалеті, випала і вдарилася. Через це жінка вирішила, що немовля померло.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар