Дві школи на Кіровоградщині тимчасово призупини навчання через підвищений рівень захворюваності учнів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Станом на сьогодні, 9 грудня, на Кіровоградщині дві школи призупиняли навчальний процес через підвищений рівень захворюваності учнів на ГРВІ. Із понеділка, 12 грудня, усі школи працюватимуть за планом.

Про це Першій електронній повідомив директор департаменту освіти Кіровоградської ОДА Володимир Таборанський.

Сильних спалахів грипу на Кіровоградщині не зафіксовано, тому рішень по районах про призупинення навчального процесу у зв’язку з ГРВІ немає. Проте є дві школи, які тимчасово не працювали, у зв’язку з тим, що більше 20% учнів школи не відвідують уроки через хворобу.

“Перший випадок це Червонокам’янське НВО Олександрійського району. Там загальна кількість – 243 дитини, з них частина хворіли – кількість перевищує 20%. Другий випадок це Успенська школа Онуфріївського району, де 94 учні і там також є перевищення порогу у 20%. НВО не працювало вчора і сьогодні, Успенська школа не працювала цей тиждень”, – розповів Володимир Таборанський.

За словами директора департаменту, з понеділка, 12 грудня, обидві школи працюватимуть.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар