У Кропивницькому стартував фестиваль вокального мистецтва

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні у мистецькому середовищі Кіровоградщини визначна подія – в Кіровоградському музичному училищі відбулося відкриття Першого Фестивалю вокального мистецтва «Голос серця».

Із цією подією учасників фестивалю привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
“Це справжнє свято для мистецької родини Кіровоградщини, – зазначив посадовець. – Адже у цьому залі зібралися представники вокального мистецтва з усієї області, аби продемонструвати свою майстерність. І можливо цей фестиваль дасть поштовх виконавцям реалізувати свій талант не лише на регіональній сцені”.
Сергій Коваленко подякував за мистецьку ініціативу народній артистці України Лідії Забілястій та директору Кіровоградського музичного училища Ларисі Голіусовій. Він також відзначив роль музичного училища у примноженні кращих національних вокально-виконавських традицій, оскільки керівництво закладу щороку презентує мистецькому середовищу нові проекти.
Упродовж двох днів програмою фестивалю передбачено виступи більше 50 вокалістів з області, вокальних ансамблів та хорів, ансамблів бандуристів. Також відбудеться творча зустріч із провідними акторами музично-драматичного театру ім. М.Л.Кропивницького, консультації з проблем вокального мистецтва та цікавий концерт «Do you sing English?», присвячений відзначенню Року англійської мови в Україні.
0712161103
Поширити:

Залишити коментар:

коментар