Наступного тижня у суді розглянуть позов Помічнянської міськради проти ЦВК

Помічнянський міський голова Микола Антошик

13 грудня відбудеться розгляд судового позову Помічнянської міської ради проти ЦВК, яка двічі відмовила їм у проведенні виборів до ОТГ (об’єднаної територіальної громади).

Про це повідомив Помічнянський міський голова Микола Антошик у прямому ефірі “5 каналу” під час телемарафону “Час можливостей”.

“Наша громада юридично створена і пройшла всі етапи, згідно методики. Ми двічі подавали на ЦВК на призначення виборів, але, на превеликий жаль, ЦВК відмовила нам. Тому ми вимушені були піти на останній крок – через суд будемо добиватися права про призначення у нашій створеній громаді перших виборів”, – повідомив Антошик.

13 грудня відбудеться судове засідання. Микола Антошик стверджує, що шанси на призначення виборів у їхній громаді є.

Читайте також: Громада з Кіровоградщини подала позов до суду на ЦВК

“Шанси звичайно є, але ЦВК абсолютно безпідставно відмовилася нам призначати вибори. Про що може йти мова, коли у нас вулиця міста ділить наше місто і сільську раду навпіл. Один бік вулиці Коцюбинського – Помічнянська міська рада Добровеличківського району, а інший – Помічнянська сільська рада Новоукраїнського району. Про яке розмежування ЦВК веде мову?”, – говорить міський голова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар