Із 12 грудня Харків та Луцьк матиме пряме залізничне сполучення через Кіровоградщину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із 12 грудня встановлюється пряме залізничне сполучення між Харковом і Луцьком, яке проходитиме через Знам’янку.

Повідомляє сайт “Укрзалізниці”.

“Для покращення обслуговування пасажирів та встановлення прямого залізничного сполучення між Харковом та Луцьком Укрзалізниця призначила курсування групи безпересадкових вагонів Харків-Луцьк. Вони курсуватимуть з 12 грудня 2016 року через день у складі поїздів №793/794 Харків – ім. Т.Шевченка та №/87/88 Новоолексіївка – Ковель.

У перший рейс група безпересадкових вагонів Харків-Луцьк вирушить із Харкова 12 грудня о 15:30 і прибуде до Луцька наступного дня об 11:14. Зворотно з Луцька відправлятиметься з 13 грудня о 12:30 і прибуватиме до Харкова о 08:17″, – повідомляє “Укрзалізниця”.

На шляху прямування поїзд робитиме зупинки на станціях Полтава, Кременчук, Знам’янка, ім.Т.Шевченка, Козятин-1, Шепетівка, Здолбунів, Рівне.

Попередній продаж квитків на безпересадкові вагони Харків-Луцьк вже відкрито.

Проїзні документи можна придбати за допомогою офіційного онлайн-сервісу ПАТ «Укрзалізниця» booking.uz.gov.ua або в залізничних касах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар