Кропивницький “Теплоенергетик” досі перебуває під небезпекою відключення газу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: Львівський портал

Кропивницьке КП “Теплоенергетик”, яке опалює третину помешкань і соціальних об’єктів міста, досі перебуває під небезпекою припинення газопостачання.
Питання щодо погашення заборгованості перед  НАК “Нафтогаз України” ще не вирішено.

“Питання знаходиться на тій самій стадії, на якій і було. Комісія міської ради з питань техногенної безпеки прийняла рішення не допустити відключення подачі газу на підприємство, вирішується питання щодо погашення заборгованості по газу”, – повідомив журналісту Першої електронної начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко.

Нагадаємо, минулого тижня у Кропивницькому була небезпека створення техногенної катастрофи – через величезні борги НАК “Нафтогаз України” збирався вимкнути газопостачання на “Теплоенергетик”. На екстренному засіданні комісії з питань техногенної безпеки було ухвалено не допустити відключення газу.

Представник “Кіровоградгазу” на засіданні комісії озвучив суму боргу КП – близько 140 млн грн. Крім того, підприємство почало цей опалювальний сезон без підписаного договору з НАК “Нафтогаз України”, тобто несанкціоновано використовувало газ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар