У Кропивницькому відзначать найкращих студентів

Регіональний етап конкурсу «Кращий студент України» відбудеться 12 грудня 2016 року о 16:00 в актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету (КНТУ).

Студенти, які хочуть позмагатися за звання «Кращих», мають подати свої анкети до 8 грудня 2016 року. Організатором заходу в Кропивницькому виступає Молодіжна рада та ВМГО «Студентська республіка».

«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Організатором програми «Кращий студент України» є ВМГО «Студентська республіка». Головною особливістю визначення переможців Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» є система експертного оцінювання.

Учасники порадують глядачів оригінальними презентаціями, власними талантами, цікавими сценками. Захоплюючі враження гарантовано як учасникам, так і присутнім у залі, тож не пропустіть найгучнішу подію нашого міста!

У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

  • Кращий студент України (комплексна характеристика);
  • Кращий студент-аналітик України;
  • Кращий студент-громадський діяч України;
  • Кращий студент-дизайнер України;
  • Кращий студент-медійник України;
  • Кращий студент-науковець України;
  • Кращий студент-програміст України;
  • Кращий студент-спортсмен України.

студент

У Кіровоградській області конкурс «Кращий студент» проводитиметься вдруге. Вперше звання  «Кращий студент» в нашій області здобув студент природничо-географічного  факультету Кіровоградського державного педагогічного університету  ім. В. Винниченка – Олексин Микола.

За детальною інформацією щодо участі в конкурсі та його проведення звертатися до регіонального координатора Вікторії Філіпової за телефоном 0501645753.

Контакти:

Молодіжна Рада м. Кропивницький

тел.: (099) 65-68-479, (068) 333-54-67, (050) 164-57-53.

e-mail: k.molod_rada@ukr.net

Поширити:

Залишити коментар:

коментар