Дитяча бібліотека пропонує маленьким кропивничанам тиждень інтелектуального дозвілля

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка  з 5 по 11 грудня 2016 року:

6 грудня о 14:00 завітайте до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на правовий брифінг «Правопорушення серед підлітків та їх попередження», приурочений до Дня прав людини. Кожен бажаючий зможе взяти участь у диспуті з представниками патрульної служби на дану тематику та підвищити свій рівень правової культури.

7 грудня  о 12.00 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят та учнів 1-х класів на лялькову виставу «Казка про права» з циклу заходів міні-проекту для молодших школярів «Веселі  пригоди звіряток – маляток у бібліотеці».

7 грудня  о 14.00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Створення привітального буклету  в програмі  Microsoft Office Publisher».

8 грудня о 14:30 у відділі підліткового читання буде проводитись круглий стіл «Спосіб життя – запорука здоров’я». Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід та взяти участь в різноманітних психологічних тренінгах та рольових іграх, які проводитиме спеціаліст з репродуктивного центру жіночого здоров’я.

9 грудня  о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Створення привітального буклету  в програмі  Microsoft Office Publisher».

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар