Олександрієць, живучи в Ізраїлі, відверто підтримує терористів, “Новороссію” і Путіна

Олександрієць Віталій Фріман, який давно перебрався до Ізраїлю і живе в Петах-Тіква, неподалік від Тель-Авіва, відверто підтримує терористів з квазіутворень ЛДНР, носить футболки з надписом “Новороссія” і зображенням президента країни-агресора Путіна.

Про це на сторінах сайту “Моя Олександрія” написав Руслан Гаврилов, член Національної спілки журналістів України, член правління Олександрійської організації НСЖУ.

“В Олександрії Віталій нібито працював зварювальником, напевно залишилися знайомі. Фріман народився і виріс в Україні, але коли тут відбулася агресія з-боку колись братнього народу (чого вже ніхто не заперечує, крім самої Росії), перебуваючи в Ізраїлі підтримав сторону агресора і сам собі вручив титули судді і пропагандиста по відношенню до жителів колишньої батьківщини.

Тепер у Віталія проста логіка: хто не носить футболку з Путіним і Новоросією, рожевий годинник, і не дивиться Шарія, як він, – зрадники. Виходячи з цієї точки зору, зрадниками є патріотично налаштовані українці, учасники АТО, волонтери, загиблі в АТО солдати”, – пише олександрійський журналіст.

На думку Руслана Гаврилова, поведінка Фрімана – ще одна демонстрація, наскільки різні люди – олександрійці.

“За те, що відбувається сьогодні з країною, боляче всім. І критиці має бути місце. Але одна справа – розумна критика, а інша – радість від будь-якої невдачі, бажання перемоги агресору…”, – пише Руслан.

Судячи зі світлин, які опублікував член НСЖУ, Фріман відвідував окуповану проросійськими терористами територію і мав безпосередні контакти з бойовиками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар