Кіровоградщина: поціновувач марихуани погорів через насильство в сім’ї

Поліцейські Новоукраїнського району викрили чоловіка у зберіганні понад півкілограма марихуани.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання у 32-річного жителя Новоукраїнського району було виявлено подрібнені рослини канабісу та пристрій для їх вживання.

До чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річної мешканки населеного пункту про те, що її чоловік вчиняє насильство в сім’ї.

«У ході перевірки інформації та огляду місця події на горищі господарського приміщення, що належить правопорушнику, поліцейські виявили у двох скляних півлітрових ємностях, у коробці та розстелену на долівці подрібнену речовину, зовні схожу на рослину коноплі, а також саморобний пристрій для її паління. Виявлене вилучено та направлено на експертизу. За результатами дослідження стало відомо, що дана речовина є марихуаною в кількості майже 600 грамів», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

3

1

2

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар