Сестра полоненого кропивницького спецпризначенця отримала волонтерську премію “Євромайдан SOS”

Сестра полоненого спецпризначенця 3-го полку Сергія Глондара Людмила Глондар отримала волонтерську премію “Євромайдан SOS”.

Вручення відзнак від громадської ініціативи “Євромайдан SOS” відбулось вчора, 30 листопада, у столиці України. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

На вручення завітали близько трьох сотень людей, серед яких 95 номінантів та троє переможців. Одна з них – Людмила Глондар, сестра полоненого Сергія Глондара, бійця 3-го полку спецпризначення, який з лютого 2015 року перебуває у полоні бойовиків ДНР. Людмила займається звільненням брата, а також всіх українських полонених.

Нагадаємо, бійці 3-го полку старшина Сергій Глондар та молодший сержант Олександр Коріньков потрапили у полон 16 лютого 2015 р., під час виконання складного бойового завдання у районі Дебальцевого. Військові супроводжували колону, і їх загін потрапив у засідку, декілька військових загинуло, декілька були поранені, інших взяли у полон.

Нещодавно на переговорах у Мінську українська сторона  звернулася до “нормандського формату” з пропозицією дати доручення гуманітарній групі до Різдва 2017 р. ухвалити рішення по даті звільнення заручників, серед яких – спецпризначенці кропивницького 3-го полку старшина Сергій Глондар та молодший сержант Олександр Коріньков.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар