Через обвал будинку у Кропивницькому інвентаризують орендовані приміщення на цокольних поверхах

У Кропивницькому через обвал будинку, який стався минулого тижня по вул. Тараса Карпи, 51, проведуть інвентаризацію всіх орендованих приміщень, які знаходяться на цокольних поверхах та у підвальних приміщеннях.

Читайте також: У центрі Кропивницького обвалився житловий будинок. Дивом вдалося уникнути жертв

Таку інформацію на щотижневій нараді з питань ЖКГ озвучив заступник міського голови Олександр Мосін. Він наголосив, що ця надзвичайна ситуація є “дзвіночком” для всіх балансоутримувачів.

“Потрібно поновити процес розгляду заяв на перепланування. Якщо орендарі чи власники хочуть щось робити, то це потрібно робити фахово”, – наголосив Мосін.

Заступник міського голови також звернув увагу всіх керівників балансоутримуючих підприємств на контроль за орендованими приміщеннями.

“Зверніть увагу на ті приміщення, які перебувають у оренді. Проведіть їхню інвентаризацію”, – звернувся Мосін до них.

Чиновник наголосив, що жоден орендар не повинен бездумно проводити перепланування приміщення, адже це може призвести до трагедії.

Нагадаємо, минулого тижня у Кропивницькому стався обвал фасадної стіни будинку по вул. Тараса Карпи, 51. Ймовірною причиною руйнування називають проведення робіт на цокольному поверсі будинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар