Мешканці Кіровоградщини поскаржилися голові ОДА на теплопостачання

фото kr-admin.gov.ua
Учора, 25 листопада, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко поспілкувався з жителями області у телефонному режимі. До очільника області звертались з питаннями, які стосувалися переважно житлово-комунальної сфери, зокрема, теплопостачання.
Одна із проблем, яка сьогодні хвилює олександрійців, які найчастіше телефонували, – перебої із подачею тепла в одній із шкіл міста. За інформацією представників батьківського комітету, які додзвонилися на “гарячу лінію”, у цьому навчальному закладі холодно, у деяких класах температура повітря іноді не перевищую 9ºС. Сергій Кузьменко пообіцяв невідкладно з’ясувати ситуацію і посприяти вирішенню цієї проблеми.
Питання відсутності теплопостачання також хвилює жителів одного з олександрійських гуртожитків, де більше сотні кімнат, у яких проживають сім’ї. Через зволікання зі зміною балансоутримувача цього гуртожитку його мешканці не можуть укласти договори на тепло- та електропостачання, тому і виникли проблеми. Голова облдержадміністрації пообіцяв посприяти у вирішенні питання та поінформувати заявників.
Телефонували до очільника області не лише з проблемними питаннями, а й для того, щоб висловити вдячність. Так, голова громадської організації “Шлях до життя”, яка надає допомогу малозабезпеченим і пенсіонерам, подякував Сергію Кузьменко за співпрацю та допомогу.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар