Кропивничанку номінували на волонтерську премію “Євромайдану SOS 2016”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивничанку номінували на волонтерську премію “Євромайдану SOS 2016″.

Про це повідомляється на сторінці Євромайдан SOS у Фейсбуці.

«Мамо Таню, потанцюємо?» – запрошує до танцю пані Тетяну один із гостей на весіллі українського військового. «Я не мама Олега [прим.- нареченого]» – відповідає йому Тетяна Сила. «Я знаю маму Олега. Але ви для нас були, як друга мама».

Саме так називають Тетяну Силу українські захисники, яким вона невтомно допомагає вже другий рік поспіль. Тетяна – успішний підприємець, яка, як і багато інших, не змогла стояти осторонь війни на сході України. Протягом останніх двох років вона регулярно передає на передову предмети першої необхідності – від берців до мішків картоплі і консервацій. Невід’ємною частиною її життя стали перекручування сала з часником, калини з медом, імбиру, організація збору круп, м’яса, сала, солодощів і предметів гігієни, чаю та кави. «Табличку про збір допомоги на АТО я поставила прямо на своєму робочому місці» – розповідає Тетяна Сила. І таким чином згуртувала навколо себе багато охочих і небайдужих людей, які разом із нею мріють про закінчення війни та повернення живих та здорових хлопців з передової», – пишуть про Тетяну Силу на сторінці Євромайдан SOS.

15137468_855552551252422_7574840675290026409_o

Довідково: Премія “Євромайдан SOS” має на меті вибрати кращі роботи для того, щоб надихнути інших людей не бути байдужими і долучатися до змін в країні. Премія була заснована два роки тому, це вже третя по рахунку. Номінація осіб вже розпочалася, а 30 листопада будуть збирати всіх волонтерів, які були номіновані і будуть вибиратися найвизначніші, найбільш вражаючі приклади і давати їм символічну нагороду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар