Квитки на “Жадана і Собак” студенти можуть купити зі знижкою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Квитки для студентів на концерт “Жадана і Собак” організатори у Кропивницькому продають за скидкою – 80 грн замість 100.

Про це Першій електронній повідомив організатор концерту у Кропивницькому Олександр Ратушняк.

Нагадаємо, музичний проект Жадан і Собаки вирушає в #ПСИхотур . У межах туру музиканти мають намір укотре проїхати всю Україну.

15.12 19-00 Жадан і собаки в Кропивницькому
Fusion club, вул. Двірцева 17/7

Решта по 100 грн
– Магазин “Music brend”, вул. Велика Перспективна, 10
– Каса театру ім. М.Кропивницького,
вул. Двірцева 4
– Каса кінотеатру “Зоряний”, вул. Велика Перспективна, 27
– Піцерія Челентано, вул. Велика Перспективна, 66/44

Телефони для довідок:

380994413914
38 066 819 95 76
38 050 513 48 55.

Для “Жадана і Собак” цей рік залишиться роком появи “Псів” – четвертого студійного альбому – мабуть, найбільш серйозного та важливого в дискографії проекту. Тому “ПСИхотур” є певним підбиттям підсумків проробленої цього року роботи.

Рік завершується, альбом живе своїм життям, музиканти працюють над новим матеріалом і готуються вже наступного року відзначати десять років спільної діяльності на благо українського рок-н-ролу. Тож “ПСИхотур” є доброю нагодою розібратися в самих собі і в своїх стосунках із музикою та цілим світом. Музиканти бувають не лише психами. Іноді вони бувають непоганими психологами, які допомагають нам не тільки ненавидіти й не пробачати, але й любити та вірити. Тож побачимось на концертах!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар