ДП “Кіровоградтепло”: Перебіг опалювального сезону залежить тільки від відповідальності кропивничан

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” нагадує мешканцям Кіровоградщини про необхідність погашення заборгованості.

Стабільне проходження опалювального сезону 2016/2017 р. залежить  від своєчасних розрахунків підприємства  за спожитий природний газ  та отримання лімітів газу для   забезпечення роботи котельних у штатному режимі.

Оплата за спожитий газ  автоматично здійснюється з рахунків підприємства із  спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів  за надані послуги теплопостачання.

В складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що  перебіг  опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків  та відповідальності мешканців міста.

Станом  на 22  листопада 2016  року заборгованість споживачів – фізичних осіб (разом і пільгами та субсидіями)  складає майже 40 млн. грн .

Пам’ятайте  про відповідальність за своєчасні розрахунки за послуги з централізованого опалення!

Несплата заборгованості  за надані послуги централізованого опалення у встановлені чинним житлово-комунальним законодавством строки тягне за  собою  звернення підприємства до суду та винесення рішення про стягнення із споживача основної заборгованості, 3%  річних, інфляційних втрат та витрат  по сплаті судового збору, що значно збільшує суму заборгованості.

Після отримання виконавчих листів та судових наказів по стягненню заборгованості за послуги з централізованого опалення , відповідно до Закону України «Про виконавче провадження»  працівниками ДВС здійснюються наступні заходи :

  • накладення арешту на все рухоме та нерухоме майно з забороною його відчуження;
  • встановлення місця отримання заробітної плати , пенсії та звернення стягнення на них;
  • примусове вилучення майна для подальшої його реалізації.

При цьому  додатково з боржників підприємства, справи яких знаходяться на примусовому виконанні в органах ДВС, стягується 10% від  суми заборгованості в якості виконавчого збору, а також відшкодовуються витрати по здійсненню та веденню виконавчого провадження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар