Знам’янська прокуратура прозвітувала про перші підсумки роботи реформованого відомства

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Очільник Знам’янської місцевої прокуратури Станіслав Когатько сьогодні, 23 листопада 2016 року, провів прес-конференцію, на якій озвучив перші підсумки роботи реформованого відомства.

«З огляду на річний термін функціонування очолюваної мною прокуратури після реформування можна стверджувати, що її становлення відбулося. На фоні окремих недоліків маємо низку позитивних напрацювань, певною мірою вирішені питання щодо організації роботи, сформувався колектив, який працює без перебільшення як єдине ціле», – розпочинаючи виступ зазначив Станіслав Когатько.

когатько

В продовження, він детально зупинився на результатах представницької діяльності,  висвітлив стан розслідування в резонансних кримінальних провадженнях та стан боротьби з злочинністю і корупцією.

Особливо очільником місцевої прокуратури відмічено позитивні результати представницької діяльності.

«З початку року судами вже задоволено 54 позовів прокурорів майже на 10 млн грн, виконано судових рішень на 6,5 млн грн – це кошти, які реально надійшли до державного бюджету. Пріоритетом для прокурорів є захист землі, яка згідно з Конституцією України становить національне багатство. За нашого втручання  повернуто та попереджено незаконне надання майже 620 га землі», – наголосив він.

На завершення Станіслав Когатько відповів на запитання журналістів та подякував їм за приділений цій зустрічі час.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області          

Поширити:

Залишити коментар:

коментар