DEPO’t center влаштує кропивничанам «Чорну п’ятницю» розпродажу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

25 листопада з 10:00 до 21:00 триватиме «Чорна п’ятниця. Час шаленого розпродажу» в ТРЦ «DEPO’t center» (м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 48).

«Щороку в листопаді проходить наймасштабніша подія для всіх любителів шопінгу – грандіозний розпродаж, іменований Чорною п’ятницею! У цей день діють шалені знижки на ексклюзивні товари. Чорна п’ятниця у США відкриває сезон різдвяних розпродажів. ТРЦ «Depo’t center» переймає естафету і готує багато сюрпризів для своїх відвідувачів», – розповідає керуючий ТРЦ Ігор Безуглий.

У «Чорну п’ятницю» на території ТРЦ «Depo’t center» на відвідувачів чекатимуть знижки майже в усіх магазинах ТРЦ та розважальна програма, яка розпочнеться о 17:00 («Сімейний квест», «Дефіле», «Музичний вечір»).

Чорна пятницяЄврофлаєрСтор2

Перелік магазинів, діючі знижки, умови акцій та подробиці розважальної програми шукайте в офіційних пабліках ТРЦ Depo’t center м. Кропивницький.

Контакти:

facebook.com/depotkr, vk.com/depot_kr, +38 067 521 55 20

Поширити:

Залишити коментар:

коментар