“Кіровоградтепло”: ті, хто не користуються субсидією, мають право на розстрочку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: Львівський портал

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня № 744 “Про зменшення фінансового навантаження на споживачів в оплаті за послуги централізованого опалення шляхом створення умов для отримання розстрочки на оплату за послугу з централізованого опалення”   з  листопада 2016 року  споживачі підприємства, які користуються централізованим опаленням,  мають право  скористатися    розстрочкою на оплату   за послуги теплопостачання.  

Повідомляє ДП «Кіровоградтепло».

Правом на оплату послуг з теплопостачання з  розстрочкою  можуть скористатися споживачі,  які не мають права на субсидію  або  її не отримали.

Фахівці по роботі із  зверненнями громадян забезпечать  безперешкодне та своєчасне прийняття заяв споживачів про розстрочку оплати за послуги з централізованого опалення згідно встановленої форми  або  нададуть  на  прохання  заявника  підготовлені  бланки заяв   для подальшого оформлення  розстрочки оплати за послуги з централізованого опалення.

Починаючи з місяця подання заяви протягом опалювального періоду до сплати підлягатиме 50 відсотків від нарахованої суми щомісячно, а залишкові  50 відсотків від нарахованої суми  можна буде сплатити рівними частинами у  міжопалювальний період.

Для отримання розстрочки по оплаті послуг за теплопостачання  пропонуємо споживачам звернутися до підприємства з письмовою заявою встановленої форми  про надання розстрочки в оплаті житлово-комунальної послуги з теплопостачання за адресою: вул.Гришина ( Кутузова), 23/16, тел. для довідок: 56-15-02,56-15-19, 56-11-81

Поширити:

Залишити коментар:

коментар